Retningslinjer for personvern

Vi håndterer dine personopplysninger på en sikker måte. Når du handler på telemarkskilt.no, behøver vi navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette er nødvendig for å kunne sende bestillingen til riktig adresse og for å kunne ta kontakt med deg ved behov. Vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti og returhåndtering. Denne historikken slettes altså ikke. Av sikkerhetshensyn blir også IP-adressen som er benyttet registrert.

Loggfiler

Som de fleste andre nettsteder bruker dette nettstedet loggfiler. Informasjonen i loggfilene inkluderer Ip-adresser, browser type, ISP, tidspunkter, refererende sider m.m. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) som de fleste andre nettsider og nettbutikker, i henhold til norsk lovgivning. En såkalt cookie, er data som lagres i din nettleser for at nettleseren din skal kunne kjenne deg igjen fra side til side eller fra besøk til besøk.

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål angående vårt personvern, vær vennlig å ta kontakt med oss eller send en e-post til post@telemarkskilt.no.

Hvilke personopplysninger behandles

For å levere tjenester så er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger. Vi samler dog ikke inn sensitiv informasjon eller f.eks personnummer eller lignende. Eksempler på informasjon som vi lagrer er: Firmanavn, navn, hvilke produkter man har kjøpt, bestilt eller ønsker tilbud på, kontaktperson, adresser (fakturaadresse, leveringsadresse eller besøksadresse), telefonnummer og e-post.

Betalingsløsning

Alle transaksjoner som blir foretatt på denne siden går via Klarna. Det vil si at all behandling av kredittkortopplysninger som kortnummer, personnummer og tilsvarende, behandles av dem. Disse dataene vil hverken lagres eller bli behandles hos oss. Les mer om personvern på Klarnas egne side her

Hvordan hentes informasjon

Informasjonen kan samles inn fra opplysninger brukeren gir fra seg på bestillingsskjemaer, kontaktskjemaer, eller via telefonsamtaler eller e-post korrespondanse. Det er selvsagt frivillig å gi fra seg denne informasjonen, men dersom man ikke gir fra seg denne, kan vi også være ute av stand til å ta kontakt med deg eller gi deg tilbud eller sende deg produkter. Vi kan også hente informasjon via tredjepart, som ved kjøp av firmalister eller lignende. Verdt å merke seg er at dette isåfall er offentlig informasjon og vil typisk være telefonnummer og adresse til bedrifter.

Formålet med informasjonen som innhentes

For å kunne gjennomføre et kjøp på telemarkskilt.no behøver vi navn, adresse, telefon og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til korrekt adresse, samt kunne sende deg ordrebekreftelse og mulighet for å kontakte deg dersom det skulle være nødvendig. 

Hvordan vi lagrer informasjon

Vi lagrer personopplysninger med ytterste forsiktighet. Data blir lagret i butikksystemet, bedriftskunder kan også bli lagret i vårt CRM-system, Podio. Dessuten, i forbindelse med regnskapsføring, er vi pålagt å lagre denne informasjonen i ti år. Enkelte data, som navn og e-post, kan også bli lagret i MailChimp, som er vårt verktøy for å sende ut automatiserte e-postvarsler dersom man har skrevet seg opp på dette.

Sletting eller endring av personopplysninger

Informasjon kan både endres og slettes på oppfordring ved å kontakte oss. Verdt å merke seg er at annen lovgivning kan begrense sletting av enkelte data, som f.eks regnskapslovens krav til oppbevaringstid. Dersom du har registrert en bruker på telemarkweb.no, kan du også logge inn og gjøre enkelte endringer selv. 

Utlevering av informasjon til tredjepart

Vi deler i utgangspunktet ikke ut informasjon til tredjepart, med unntak av samarbeidspartnere eller underleverandører som behøver disse for å kunne levere tjenester til oss. Dersom det er en underleverandør som har behov for denne informasjonen, vil de behandle personopplysninger på vegne av Telemark Skilt As med samme vilkår. Vi vil også kunne dele ut informasjon til myndigheter, dersom det er mistanke om lovbrudd eller dersom vi blir pålagt dette.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i hva slags personopplysninger vi har lagret om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting av informasjon, sletting eller også gi oss informasjon om det skal være noen begrensning i vår behandling av dine personopplysninger.

Klage

Dersom du mener at Telemark Skilt bryter med dine rettigheter i henhold til personvernloven eller hva som fremgår av denne personvernerklæringen, har du anledning til å klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du går frem på deres nettsider, datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telemark Skilt AS

Organisasjonsnummer: 917 815 429 MVA
Adresse: Sneltvedtvegen 165 B, 3719 Skien
Telefon: +47 96883330
E-post: post@telemarkskilt.no

Share This

Del gjerne

Vi setter pris på om du deler denne siden med dine venner